Volvo on K-Auton vaihtoautojen suosittu valinta

Volvo on K-Auton vaihtoautojen suosittu valinta

K-Auton vaihtoautoista löydät suuren määrän erilaisia käytettyjä Volvo-vaihtoautoja. Tämä taattua ruotsalaista laatua oleva auto on niittänyt ansaittua mainetta turvallisena perheautona. 

Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää ammattitaitoisilta myyjiltä, he auttavat sinua mielellään kaikissa auton ostoon liittyvissä kysymyksissäsi!

Meiltä käytetyt autot löydät hybridin lisäksi myös sekä sähkö- että polttomoottorilla varustettuna.

Volvo tuo turvallista ylellisyyttä arkeesi

Ruotsissa Göteborgissa vuonna 1927 perustettu Volvo Group valmistaa laadukkaita premium-luokan henkilöautoja, jotka menestyvät vuodesta toiseen riippumattomissa kolaritesteissä kuten Euro NCAP-kolaritestissä. Lisäksi yhtiö valmistaa kuorma-autoja, linja-autoja ja raskaan kaluston moottoreita.

Automallit nimetään kirjain-numeroyhdistelmällä. Kirjain kertoo korityypin ja numero mallin. S tarkoittaa sedan-mallia, V farmari-Volvoa ja  XC Cross Countrya eli suurikokoista maastoversiota, joka on jopa 7-paikkainen.

Suosituimpia malleja ovat C30 lisäksi farmari-autoista V40, V50, V60, V70 ja V90. Sedan-malli näistä on S40, S50, S60, S70, S80 ja S90. Crosscountry on nelivetoinen malli.

Citymaastureista eli katumaastureista suosituimpia nelivetoisia ovat XC40, XC60, XC70, XC80 ja XC90. Sähköautoja edustaa esimerkiksi kiitelty Volvo XC Recharge, hybridiautoja löytyy useammissa eri korimalleissa.

Tämä luotettavuuden edelläkävijä oli ensimmäinen autovalmistaja, jonka istuimiin asennettiin kolmipisteturvavyöt.