Volkswagen-vaihtoauto on luotettava valinta

Volkswagen-vaihtoauto on luotettava valinta

K-autosta löydät laajan valikoiman laadukkaita Volkswagen-vaihtoautoja. Etsit sitten täyssähköautoa, hybridiä tai perinteisempää polttomoottoriautoa, myyjämme ovat sinua varten. 

Teet turvallisen, sinun tarpeesi täyttävän valinnan helposti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Kestävät Volkswagenit menestyvät testeissä ja vertailuissa vuodesta toiseen, ja valintasi tuo varmistettua turvallisuutta arkeesi.

Suomen suosituin sähköautomerkki

Volkswagen on lähes 90 vuotta vanha saksalainen merkki. Siksi luotettava Volkkari vaihtoautona ei jätä sinua pulaan, vaan on joka tilanteessa varma valinta. 

Kansanautonakin tunnettu Volkkari on tunnettu laadusta ja pitkästä historiasta. VW Kuplan kestävä tekniikka on tehnyt kuplavolkkareista suorastaan legendaarisen automallin, jonka suosio on pitänyt pintansa vuosikymmenten ajan maailmanlaajuisesti.

Nykyään Volkswagenin uusimmat innovaatiot tekevät siitä luottomerkin, joka laajan mallistonsa ansiosta kulkee vaivatta mukana elämän joka tilanteessa. Meiltä ostetut käytetyt autot ovat kestävä valinta. Vaihtoautovalikoimastamme löydätkin sekä perinteiset henkilöautot, turvalliset perheautot, citymaasturit, edulliset pikkuautot sekä nykyaikaiset hybridiautot ja sähköautot. 

Volkswagenin täyssähköautot ja hybridit sekä kiitelty ja laaja ID-mallisto mahdollistavat uusien innovaatioiden hyödyntämisen osaksi sujuvaa arkea.

Volkswagen Golf on ajaton klassikko. Tämä perheauton perusta on maailman toiseksi eniten valmistettu auto. Volkswagen Passat on toiseksi vanhin malli, joka ylemmän kokoluokan autona tarjoaa mukavasti tilaa koko perheelle. Volkswagen Polo on puolestaan pieni auto täynnä ison auton ominaisuuksilla, ja tila-auto Volkswagen Touran tarjoaa matkustusmukavuutta suuremmallekin perheelle. Pakettiautoista Volkswagen Transporter, VW Caddy ja Caddy Maxi sekä VW Crafter ovat suomalaisten suosituimpia valintoja. Citymaasturit Volkswagen Tiguan ja Volkswagen Touareg tarjoavat järeää ajomukavuutta ja tutkittua turvallisuutta.