Toyota Yaris on kuin luotu kaupunkiautoksi

Toyota Yaris on kuin luotu kaupunkiautoksi

Toyota on japanilainen automerkki, joka toi pienen Yariksen markkinoille vuonna 1999. 

Toyota Yaris on korimalliltaan hatchback, eli se on viistoperäinen auto, jossa matkustamo on yhteydessä tavaratilaan. Tämä tilaratkaisu tuo pieneen autoon lisää tilaa, kun takapenkit voidaan joko poistaa tai kääntää ja saada näin tavaratilaa suuremmaksi.

Se onkin auto, jossa on pienen auton edut ja suuren auton tilat. Se on näppärä pikkuauto ja kelpo kulkupeli myös maantieajoon maantienopeuksilla. Erityisesti Toyota Yaris automaatti on täydellinen kaupunkiauto ja omiaan taajama-ajoon.

Tilaratkaisunsa ansiosta se on myös pieni perheauto, jonka tavaratilaan mahtuu viikonlopun matkatavaratkin.

Yaris onkin hyvin suosittu auto Suomessa. Vähäpäästöinen hybriditeknologia, ajettavuus ja hinta siivittivät sen myös Vuoden Autoksi Euroopassa peräkkäisinä vuosina 2000 ja 2001.

Mallin nimi juontaa juurensa muinaiskreikan sanaan “charis”, joka viittaa keikkalaisessa mytologiassa viehätysvoiman, kauneuden ja hedelmällisyyden jumalattariin.

Toyota Yaris myös hybridinä

Toyota Yaris autoja on saatavilla sekä kolmiovisena (3-ovinen) että viisiovisena (5-ovinen) mallina. Kaikki tämän mallin autot ovat etuvetoisia.

Tätä mallia on saatavilla sekä diesel-moottorilla, bensamoottorilla että myös hybridiautona. Millainen hybridiauto on? Lue lisää hybridiautoista.

Toyota Yaris Hybrid kokemukset ovat miellyttäviä

Toyota Yaris 1.5 Hybrid on bensiinimoottorilla varustettu itselataava Toyotan hybridisähköauto eli FHEV. Sähkömoottoreita käytetään auton käynnistämiseksi, virran tuottamiseksi akun lataamiseen sekä auton ajamiseen. Se on myös automaattivaihteinen.

Toyota Yaris Hybrid sopii siis erinomaisesti kaupunkiajoon, jossa ajonopeudet ovat pieniä sekä pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä on paljon. Lue lisää tästä, miten hybridiautot toimivat ja mitä ne ovat.

Käytetty Toyota K-Auton vaihtoautosta

K-Auton vaihtoauto valikoimassa on runsaasti tarkastettuja ja käytettyjä Toyota Yaris vaihtoautoja. Meiltä myös muita Toyota vaihtoautoja kuten Toyota Avensis ja Toyota Corolla.

Tarkistamme meille tulevat vaihtoautot ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua kaikissa käytetyn auton ostoon liittyvissä asioissa, ja siksi meiltä on turvallista ostaa käytetty auto. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

K-Auton Toyota vaihtoautoja myydään myös monipuolisesti useita Toyota nelivetoautoja, kuten Toyota Land Cruiser, joiden maavara ja trailerin vetokyky on omaa luokkaansa ja ne sopivat hyvin myös perheautoiksi, tutustu valikoimaan!