Toyota RAV4 on tilava katumaasturi

Toyota RAV4 on tilava katumaasturi

Toyota RAV4 on japanilaisen automerkin Toyotan SUV-automalli. Ensimmäinen RAV4 tuli vuonna 1994, ja se oli ensimmäisiä markkinoille tulleita katumaastureita. 

 Toyota luotto omaan tekniikkaansa näkyy myös tässä autossa. RAV4:ssä yhdistyivätkin aluksi Toyota Corolla pohjalevy, Toyota Carinan moottori ja Toyota Celica GT-Four nelivetotekniikka.

 Tässä tilavassa mallissa maastoauton korkea maavara ja neliveto luovat monipuoliset käyttömahdollisuudet, ja tämä auto onkin suosittu hevostrailerin, asuntovaunun, perävaunun, venetrailerin ja autotrailerin vetoautona. Toyota RAV4 on paitsi mainio auto off-road -käyttöön, mutta se on myös tilava perheauto lapsiperheille.

 Perävaunumassa voi olla neliveto RAV4 plug-in hybridissä 1 650 kiloa ja etuvetoisessa 800 kiloa. Bensakoneella varustetun katumaasturin vetokyky on jopa 2 000 kiloa. 

Toyota RAV4 blug-in hybrid on ekologinen valinta

Voimanvälitys tässä maastoautossa on sekä etuveto että neliveto. Tätä Toyota RAV4-mallia on saatavilla niin kolmiovisena kuin viisiovisenakin. Tästä autosta on siis myös isomman perheen autoksi. Myös peräkontin tilavuus on hyvä.

Käyttövoimana suosituksi vaihtoehdoksi on tullut Toyota RAV4 Plug-in hybrid eli hybridiauto. Toyota on tehnyt hybridikatumaasturia vuodesta 2013 alkaen.

Toyota Plug-in hybrid RAV4 XA40 ja RAV4 XA50 ajokokemus on miellyttävä ja se on suosittu hybridi. Lue lisää hybridiautoista! 

Käytetyt Toyotat K-Auton vaihtoautosta

K-Auton vaihtoautoissa on runsaasti tarkastettuja ja käytettyjä Toyota RAV4 vaihtoautoja. Meiltä myös muita Toyota vaihtoautoja kuten Toyota Avensis ja näppärä kaupunkiauto Toyota Yaris.

Tarkistamme meille tulevat vaihtoautot ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua kaikissa käytetyn auton ostoon liittyvissä asioissa, ja siksi meiltä on turvallista ostaa käytetty auto. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

K-Auton käytettyjä Toyota vaihtoauto valikoimassa myydään monipuolisesti myös muita Toyota nelivetoautoja, kuten Toyota Land Cruiser, joiden maavara ja trailerin vetokyky on omaa luokkaansa ja ne sopivat hyvin myös perheautoiksi, tutustu valikoimaan!