Škoda Octavia on suomalaisten suosikkiauto

Škoda Octavia on suomalaisten suosikkiauto

Škoda Auton valmistama Škoda Octavia on ollut valmistuksessa kahdella eri aikajaksolla. Ensimmäiset tuotannot tästä henkilöautosta tehtiin vuosina 1959–1971 ja uudelleen Octaviaa on valmistettu vuodesta 1996 lähtien. Valmistus jatkuu edelleen.

Volkswagen Groupin alaisuudessa kehitetyn Octavian kaksi ensimmäistä sukupolvea edustavat kooltaan keskiluokkaa.

Vuonna 2012 tuli markkinoille uusi, suurempi Škoda Octavia joka on kooltaan ylempää keskiluokkaa. Tämä auto sopii suuremmallekin matkustajamäärälle ja on loistava valinta perheautoksi.

Skoda Octavia on sopiva perheauto

Skoda Octaviassa riittää tilaa ja varustelua vaativampaankin makuun, ja automallista on saatavilla runsaasti erilaisia korimalleja. Viisiovinen (5-ovinen) hatchback-korimalli sekä kaksiovinen (2-ovinen) sedan-korimalli tarjoavat urheilullista ulkonäköä.

Urheilullisempi Skoda Octavia RS tarjoaa hevosvoimia ja suorituskykyistä ajonautintoa. Vaativiin tieolosuhteisiin korkeammalla maavaralla varustettu Škoda Octavia Scout edustaa crossover-luokkaa.

Farmarimalli Skoda Octavia Combi puolestaan mahdollistaa tilavan takapenkin matkustajille, ajomukavuutta lisäävät etupenkit sekä tilavan tavaratilan peräkontissa.

Vaativaan maastoon ja peräkärryn vetoa varten on myös saatavilla Skoda Octavia 4x4 nelivetomalli.

Skoda Octavia hybrid kokemukset vakuuttavat laadusta

Tämä automerkki on tullut tunnetuksi luotettavasta ja kestävästä tekniikasta, ja käyttövoimissa on varaa valita: 

Perinteinen bensiiniauto tai dieselauto. Ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto kaupunkiajoon on kevythybridi ja pistokkeesta ladattavana Skoda Octavia plugin-hybrid. Näiden lisäksi vaihtoehtona on myös maa- ja biokaasulla kulkeva Skoda Octavia kaasuauto.

Lue lisää siitä, mikä on hybridiauto.

Käytetty Skoda K-Auton vaihtoautosta

K-Auton vaihtoautovalikoimassa on runsaasti tarkastettuja ja käytettyjä Škoda Octavia -vaihtoautoja. Meiltä myös muita Škoda malliston autoja kuten suosittu Skoda Enyaq.

K-Auton Skoda vaihtoautoissa myydään myös monipuolisesti useita Skoda nelivetoautoja, kuten Skoda Yeti ja Skoda Kodiaq, jossa maavara ja trailerin vetokyky riittää moneen tarpeeseen. Tutustu valikoimaan! 

Tarkastamme meille tulevat vaihtoautot ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua kaikissa käytetyn auton ostoon liittyvissä asioissa, ja siksi meiltä on turvallista ostaa käytetty auto. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!