Vaivaton Škoda-vaihtoauto K-autosta

Vaivaton Škoda-vaihtoauto K-autosta

Tutustu K-Auton laajaan valikoimaan ja löydä itsellesi luotettava ja kestävä Škoda-vaihtoauto. Meiltä ostettu käytetty Škoda on tarkastettu ja varmistaa sinulle edulliset ja turvalliset kilometrit. 

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan käytetyn auton. He auttavat sinua kaikessa auton ostoon ja auton vaihtoon liittyvissä asioissa. Meiltä on mahdollista saada myös muut autoiluusi liittyvät palvelut. Kysy lisää!

Turvallinen Škoda on osa Volkswagen-konsernia

Tämä Mercedes-Benzin ja Peugeotin rinnalla yksi vanhimmista edelleen toimivista autonvalmistajista on perustettu vuonna 1859.  

Vuonna 1991 se otettiin neljänneksi automerkiksi Volkswagen-konsernille Audin, SEATin ja Volkswagen autojen rinnalle.

Suomessa tärkein malli on Skoda Octavia, toinen yleinen malli on sen lippulaivamalli Skoda Superb. Molempia on saatavilla myös lataushybrideinä. Crossover-tyyppinen sähköautomalli on nimeltään Skoda Enyaq, joka sai vuonna 2021 Euro NCAP-kolaritestissä täydet viisi tähteä. Maastoautoluokkaa edustaa Kodiaq.

Tältä merkiltä on saatavilla suuri määrä vaihtoehtoja omaan tarpeeseesi. Etsit sitten henkilöautoa, farmariautoa tai maastoautoa, Tutustu valikoimaamme!