Sähköauto edulliseen ajoon K-Autosta

Sähköauto edulliseen ajoon K-Autosta

Meillä K-Autossa on laaja sähköautojen vaihtoautovalikoima, josta löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoauto. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valinnassa ja vastaavat mielellään kaikkiin auton ostoon liittyviin kysymyksiisi.

Käytetyt sähköautot löytyvät koko Suomen kattavasta valikoimastamme. Me myös toimitamme valitsemasi auton sinulle. Parhaat autot löydät meiltä. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää!

K-Autosta laaja sähköautojen vaihtoauto-valikoima

Meillä myydään suosituimpien ja luotetuimpien merkkien valikoimaa, myös sähköautoissa.

Suomen suosituimman sähköautomerkin Volkswagenin mallistosta löytyy kompakti ID.3, SUV-malli ID.4 sekä SUV-coupe ID.5. Audi tarjoaa sähköautomallistossaan malleja 7 e-tron -mallia premium-tason tarpeisiin: Q4, Q4 Sportback, e-tron, e-tron Sportback, e-tron S, e-tron GT sekä RS e-tron GT. CUPRAlla sähköautosukupolvea edustaa Born. 

Myös automerkit kuten Seat, Toyota, Skoda, Ford, Volvo, Mercedes-Benz, BMW, Opel, Peugeot, Honda, Kia, Citroen, Mazda, Renault, Fiat ja Mitsubishi tekevät autoja sähkömoottorilla.

Suosittuja ja tunnettuja automalleja ovat Tesla Model X ja Tesla Model S. Sähkömoottorilla urheiluauton muotoilua edustaa esimerkiksi Porche Taycan. Tuttuja ovat myös Nissan Leaf ja Hyundai Kona ja Hyundai Ioniq.

Sähköauton akku on käyttövoimana yksinkertaisempi ja luotettavampi

Yhä enemmän yleistyvä ja kiinnostusta herättävä käyttövoima ihastuttaa ensi hetkestä alkaen. Hiljainen ääni, tehon portaaton siirto moottorista renkaille ja nopea, sulava kiihdytys saavat autoilun tuntumaan mukavalta ja vaivattomalta. 

Sähköauto on huoleton valinta. Tekniikka on uudempaa ja yksinkertaisempaa bensiiniin ja dieseliin verrattuna. Sähkömoottorissa on noin 50 liikkuvaa osaa, kun tavallisessa polttomoottorissa niitä on yli 1000. Täysi vääntömomentti on käytössäsi heti, ja tekee etenkin kaupunkiajossa ajamisesta mukavaa.

Perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin rinnalla vaihtoehtoisia käyttövoimia on myös hybridiautot: kevythybridi ja plug-in hybridi.

Tutustu myös K-Auton hybridiautovalikoimaan!

Sähköauton lataus on helppoa

Sähköauto maksaa käyttökuluiltaan vähemmän polttomoottoriin verrattuna. Kotitaloussähköllä ladatessa 100 kilometrin hinnaksi tulee sähkön hinnasta riippuen vain joitakin euroja. Yhdellä latauksella saa jopa yli 500 kilometrin toimintamatkan. 

Latausasemia tulee jatkuvasti lisää, ja tämä tekee matkanteosta entistä mukavampaa. Sähköauton lataus on helppoa ja nopeaa. Lue lisää K-latauksesta.

Sähkömoottori on ympäristöystävällisempi tapa autoilla ja vaihtoehtoiset käyttövoimat yleistyvätkin EU:n alueella nopeasti.

Sähköauto on huoleton valinta

K-Autossa myytävät käytetyt sähköautot ovat tarkastettuja, ja saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissäsi. Kysy myös lisää, jos haluat tarjota autoasi vaihdossa.

Meiltä saman katon alta löytyvät myös muut autoiluun liittyvät palvelut. Kysy lisää!