Sähköautot ja hybridit ovat ympäristöystävällinen valinta

Sähköautot ja hybridit ovat ympäristöystävällinen valinta

Sähköautojen ja hybridiautojen suosio on viime vuosina kasvanut vauhdilla. K-auton vaihtoautovalikoimasta löydät kattavan valikoiman laadukkaita ja hyväkuntoisia sähköautoja ja hybridejä.

Hybridiksi kutsutaan ajoneuvoa, jossa käytettävissä on vähintään kaksi eri voimanlähdettä. Hybridin voimanlähteet voivat olla esimerkiksi polttomoottori ja sähkömoottori. Sähköautossa taas käytettävissä on ainoastaan sähkömoottori. Sähköautot ja hybridit pienentävät autoilun käyttökuluja ja tuovat ajamiseen uudenlaista mukavuutta. 

Sähköautot ja hybridiautot ovat ympäristöystävällinen ja puhdas valinta. Sähköautojen tekniikka on kehittynyt vauhdilla, ja niiden toimintasäde on nykyään parhaimmillaan yli 500 kilometriä. Myös latauspisteiden määrä kasvaa koko ajan. Sähköauto sopii siis hyvin monenlaiseen ajoon ja erilaisiin tarpeisiin.

K-auton vaihtoautojen valikoimasta löydät laajan valikoiman sähköautoja sekä kevythybrideitä, täyshybrideitä, itselataavia hybrideitä ja plugin-hybrideitä eli pistokehybrideitä erilaisiin tarpeisiin.