Laadukas Peugeot-vaihtoauto K-Autosta

Laadukas Peugeot-vaihtoauto K-Autosta

K-autosta löydät laadukkaan ja tarkastetun valikoiman Peugeot-vaihtoautoja. Valikoimamme kattaa koko Suomen, ja toimitamme valitsemasi auton juuri sinne, missä sinä olet. 

Tutustu jatkuvasti vaihtuvaan valikoimaamme. Ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan menopelin. He myös vastaavat mielellään kaikkiin käytetyn auton ostoon tai auton vaihtoon liittyviin kysymyksiisi.

Tutustu Peugeot-vaihtoautojen tarjontaan!

Käytetty ja tarkastettu auto meiltä

Tällä ranskalaisella automerkillä on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen auto ajoi tehtaalta ulos vuonna 1890. Suomessa tätä merkkiä on saanut myös hyvin pitkään, vuodesta 1918 alkaen. 

Auton suorituskyky on ollut alusta asti tärkeää, ja se onkin ottanut osaa autokilpailuihin niiden alkuvaiheista saakka. Tätä ominaisuutta kuvaa myös logo, jossa on seisova leijona.

Toisin kuin monet muut merkit, Peugeot-mallit on henkilöautoissa numeroitu, kuten esimerkiksi Peugeot 308, 208 ja 508. Mallimerkinnän ensimmäinen numero kertoo auton koon ja viimeinen numero kertoo mallin uutuudesta.

Erikoisautot tunnistaa mallimerkinnän kahdesta nollasta kuten esimerkiksi katumaasturi 20083008 ja 5008. Sähköautomalleissa mallimerkinnän edessä on kirjain e, kuten esimerkiksi e-3008 tai pienempi sähköauto e-308. 

Pakettiautomalleja ovat puolestaan esimerkiksi Boxer, Expert ja Bipper.