Opel-vaihtoauto K-Auton laajasta valikoimasta

Opel-vaihtoauto K-Auton laajasta valikoimasta

K-Auton vaihtoautovalikoima on laaja ja se kattaa koko Suomen. Jos tarpeitasi vastaava auto on toisella puolella Suomea, esittelyssämme olevat vaihtoautot on mahdollista toimittaa juuri sinne, missä sinä olet.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan tarpeitasi vastaavan auton ja vastaavat kaikkiin käytetyn auton ostoon tai auton vaihtoon liittyviin kysymyksiisi.

Tutustu Opel-valikoimaamme!

Saksalaista perinteistä huippulaatua

Tämä saksassa perustettu yhtiö alkoi valmistaa autoja vuonna 1899. Se lukeutuu maailman suurimpiin autovalmistajiin, ja tätä automerkkiä on valmistettu myös Uudenkaupungin autotehtaassa. 

Aiemmin se kuului General Motors -konserniin. Vuodesta 2017 alkaen se on ollut osa ranskalaista Groupe PSA -konsernia, johon kuuluvat myös Peugeot ja Citroën.

Sen tunnetuimpia malleja ovat Astra ja Corsa. Suosittu Vectra -automallia valmistettiin parikymmentä vuotta. Sen tilalle on tullut Insignia, joka on varustelultaan ja laadultaan edeltäjäänsä parempi. Täysin uusi malli on crossover-mallinen Mokka, joka tarjoaa suorituskykyä ja katumaasturin ajomukavuutta ja Vivaro puolestaan täyttää tila-auton ja pakettiauton tarpeet.

Tämän merkin hybridiautomalli on Opel Ampera, ja sähköautomalli on puolestaan Ampera-e ja Mokka-e.