Volkswagen takuuvaihtoauto

Volkswagen-takuuvaihtoautot Volkswagen-merkkiliikkeestä.

Tarkan testiohjelman läpikäyneelle Volkswagen-takuuvaihtoautoille myönnämme 12 kk/20 000 km takuun. Volkswagen-takuuvaihtoauton voit ostaa vain Volkswagen-merkkiliikkeestä.

  • takuu 12 kk/20 000 km
  • taustat kunnossa
  • testattu ja kunnostettu
  • huolto-ohjelman mukaan huollettu

Luota autokaupassa vain todeksi näytettyihin faktoihin. Volkswagen takuuvaihtoautolla on aina paperit tarkastuksesta, huoltohistoriasta ja takuusta.

Onnistunut valinta moneen eri elämäntilanteeseen.

Volkswagen-takuu.

Tarvitsetko luotettavaa ja edullista ensimmäistä autoa tai turvallista kakkosautoa perheellesi? Haluatko ison ja edustavan auton kohtuuhintaan? Tai etsitkö tilavaa ja muunneltavaa autoa työsi ja vapaa-aikasi kuljetustarpeisiin? Volkswagen takuuvaihtoautojen valikoimasta löytyy laadukkaita vaihtoehtoja kaikista hinta- ja kokoluokista.

Volkswagen takuuvaihtoauto on Volkswagen-merkkiliikkeen luottamuskauppaa. Volkswagen takuuvaihtoauto ei ole mikä tahansa vaihtoauto – se on luotettava valinta paikkakuntasi osaavasta Volkswagen-merkkiliikkeestä.

Volkswagen-takuuvaihtoauton ostaja saa seuraavat hyödyt.

Volkswagen koritakuu.

Auton historia.

Jokaisen Volkswagen-takuuvaihtoauton käyttöhistoria kerrotaan ostajalle. Luottamuskauppa takaa, että asiakas saa sellaisen auton, jonka tietää ja tuntee etukäteen.

Tarkistettu ja hyväksytty Volkswagen-takuuvaihtoautoksi.

Jokaisesta Volkswagen-takuuvaihtoautosta täytetään tarkastuskortti, josta käy ilmi että auto on laadultaan ja kunnoltaan tarkastettu ja huollettu. Tarkastuksessa auto käydään läpi aina moottorista, alustasta ja jarruista lisävarusteisiin asti.

Kattava takuu

Volkswagen-takuuvaihtoautoon sisältyy takuu, joka on voimassa 12 kuukautta tai 20.000 km toimituspäivästä lukien.

Lue tästä lisää Volkswagen Takuuvaihtoautoista

Katso tästä myynnissä olevat Volkswagen Takuuvaihtoautomme

 

 

Kuinka palvelu toimii?

1. Aloita

Kun sinulla on unelma, toive tai halu auton suhteen, me autamme löytämään oikean auton.

2. Hae

Tutki valikoimaa tai hae juuri sitä oikeaa. Kaikki ehdokkaat ovat laadukkaita!

3. Tutustu

Täältä näet kaikki tiedot valitsemastasi autosta. Kun olet valmis, siirry ostamaan.

4. Osta

Nyt sinulla on jo melkein avaimet taskussa. Tehdään kaupat ja sovitaan muista ehdoista.

Puhelut K Auto Retail Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja asiakaspalvelunumeroihin maksavat 8,4 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.

Puhelut K Auto Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja alanumeroihin sekä K Auto Retail Oy:n alanumeroihin maksavat 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

K Auto Oy:n ja K Auto Retail Oy:n matkapuhelinnumeroihin soitettaessa puheluveloitus perustuu soittajan oman puhelinliittymän sopimusehtoihin.