Sopimusehdot

SOPIMUSEHDOT

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja.

Autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehdot.

Tämän lisäksi kauppoihin sovelletaan etämyynnin tapauksessa (kauppa tehdään muualla kuin K-Auton toimipisteessä) etämyynnin ehtoja (alla) sivun alareunan linkeistä löytyviä maksuehtoja.

 

Etämyynnin peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppasopimus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta syytä ilmoittamatta, jos kauppa on tehty muualla kuin K Auto Retail Oy:n toimipisteessä.

Peruuttamisoikeuden käyttämisestä on ilmoitettava kirjallisesti myyjäliikkeelle, josta tavara on ostettu.

Peruuttamisesta on ilmoitettava yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös peruuttamislomaketta, jonka voitte pyytää myyjäliikkeeltä, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruutusoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä.

Etämyyntikaupan peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi mahdollisia lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Kuluttaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista ja tuotteen käyttöönoton jälkeen syntyvästä arvon alentumisesta. Kuluttaja vastaa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 

Kuinka palvelu toimii?

1. Aloita

Kun sinulla on unelma, toive tai halu auton suhteen, me autamme löytämään oikean auton.

2. Hae

Tutki valikoimaa tai hae juuri sitä oikeaa. Kaikki ehdokkaat ovat laadukkaita!

3. Tutustu

Täältä näet kaikki tiedot valitsemastasi autosta. Kun olet valmis, siirry ostamaan.

4. Osta

Nyt sinulla on jo melkein avaimet taskussa. Tehdään kaupat ja sovitaan muista ehdoista.

Puhelut K Auto Retail Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja asiakaspalvelunumeroihin maksavat 8,4 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.

Puhelut K Auto Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja alanumeroihin sekä K Auto Retail Oy:n alanumeroihin maksavat 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

K Auto Oy:n ja K Auto Retail Oy:n matkapuhelinnumeroihin soitettaessa puheluveloitus perustuu soittajan oman puhelinliittymän sopimusehtoihin.