Audi Approved :plus

Audi Approved :plus – varmasti laadukas.

Audi Approved :plus -vaihtoautot ovat erittäin houkutteleva vaihtoehto Premium-luokan autoiluun. Valikoimassa on loistokunnossa olevia Audi-vaihtoautoja, esimerkiksi alle vuoden ikäisiä maahantuonnin henkilökunnan käytössä olleita autoja tai Audi-jälleenmyyjän esittelyautoja. Autot ovat huolellisesti tarkastettuja ja erinomaisessa kunnossa.

 

Audi-jälleenmyyjät tarjoavat myös monia muita palveluja. Voit luottaa siihen, että ostamasi auto täyttää korkeat vaatimukset ja ilahduttaa sinua pitkään.

:plus 110 kohdan tekninen tarkastus

Jokainen Audi Approved :plus -vaihtoauto käy läpi perusteellisen 110 kohdan teknisen tarkastuksen. Siinä auton lukuisat eri toiminnot tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan Audin alkuperäisosilla. Saat tarkastuksesta Audi-huollon hyväksymän todistuksen.

:plus 12 kk takuu

Audi-jälleenmyyjä myöntää ostamallesi Audi Approved :plus -vaihtoautolle 12 kuukauden tai 20 000 km takuun. Lisätietoja saat Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Audi-vaihtoauton huolenpitosopimus

Audi Approved :plus -vaihtoautoon on mahdollista tehdä jopa viiden vuoden huolenpitosopimus. Huolenpitosopimuksen kuukausierä kattaa niin auton määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Tarkempia lisätietoja ja huolenpitosopimustarjouksen saat Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Sijaisauto

Jos autosi joutuu korjaamolle – vaikka tarkastushuoltoon, Audi-jälleenmyyjäsi voi tarjota käyttöösi edullisen sijaisauton. Kaikissa Audi Approved :plus -vaihtoautoissa on myös voimassa Audi Liikkumisturva, jonka tarkoituksena on liikkumisen varmistaminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa. Lisätietoa Audi Liikkumisturvasta saat Audi-jälleenmyyjältä tai Audi Liikkumisturva -sivulta.

:plus Rahoitus Audi-jälleenmyyjät tarjoavat sinulle yksilöllisiä rahoituspalveluja, joissa on edulliset kuukausierät ja jotka ovat joustavia sopimuksen päättyessä. Kysy rahoitustarjousta Audi-jälleenmyyjältä.

:plus Vakuutus

Audi-jälleenmyyjä on aina ammattitaitoinen kumppani auttamaan sinua ajoneuvon vakuutusasioissa ja hoitaa sen tarvittaessa puolestasi. Myyjillä on myös paras tieto ajankohtaisista vakuutustarjouksista.

:plus Koeajo

Jos haluat selvittää, mikä auto olisi sinulle sopivin, Audi-jälleenmyyjä antaa mielellään haluamasi auton koeajoon.

:plus Vaihtoauton arviointi

Kun ostat Audi Approved :plus -vaihtoauton, Audi-jälleenmyyjä tekee mielellään kilpailukykyisen ostotarjouksen nykyisestä autostasi. 

:plus Vaihto-oikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valintaasi, voit vaihtaa Audi Approved :plus -autosi toiseen Audi Approved :plus -vaihtoautoon kymmenen arkipäivän kuluessa kauppasopimuksen tekemisestä. Lisätietoja ehdoista saat Audi-jälleenmyyjältä.

Lue tästä lisää Audi Approved :plus vaihtoautoista

Katso tästä Audi Approved :plus vaihtoautomme

Kuinka palvelu toimii?

1. Aloita

Kun sinulla on unelma, toive tai halu auton suhteen, me autamme löytämään oikean auton.

2. Hae

Tutki valikoimaa tai hae juuri sitä oikeaa. Kaikki ehdokkaat ovat laadukkaita!

3. Tutustu

Täältä näet kaikki tiedot valitsemastasi autosta. Kun olet valmis, siirry ostamaan.

4. Osta

Nyt sinulla on jo melkein avaimet taskussa. Tehdään kaupat ja sovitaan muista ehdoista.

Puhelut K Auto Retail Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja asiakaspalvelunumeroihin maksavat 8,4 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.

Puhelut K Auto Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja alanumeroihin sekä K Auto Retail Oy:n alanumeroihin maksavat 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

K Auto Oy:n ja K Auto Retail Oy:n matkapuhelinnumeroihin soitettaessa puheluveloitus perustuu soittajan oman puhelinliittymän sopimusehtoihin.